Shooted by Pròsper Riba

 

/CAT /ESP /ENG

La col·lecció, malgrat la seva majestuositat i grandària , comparteix  filosofia i propòsit amb la dels Little Dancers, però conferint-los un matís més: el de instituir-se com a plausibles tòtems, invocadors de vida, aquella més física i tàctil, la més sensorial, la que construeix les emocions.

Les formes escultòriques dels Big Dancers  amb la seva dansa etèria amb el vent, plena de color i plasticitat, ens recorden que la bellesa pot transcendir les fronteres del visible. A l’igual que els Sky Dancers, aquests colossos de vidre ballen al ritme del vent, desafiant les lleis de la gravetat i capturant la nostra imaginació amb la seva elegància. Són una invitació a deixar-nos portar pel corrent de l’existència, a fluir i a interactuar amb la resta.

Els Big Dancers es presenten com a individualitats. Són formes-color, cada una amb la seva pròpia personalitat i estat d’ànim. Són natura emocional, moldejada per la interacció social i per les estructures socials.

Els Big Dancers medeixen 30 cms o més, i són obres úniques. Cada Big Dancer es compòn de diverses peces de vidre bufat i ensamblat. Estan fets de vidre transparent i una proporció significativa de barlota de vidre  que els confereix el seu color únic:  mineral dens i brillant.

 «Los  Dancers  de Pròsper Riba enfatizan la circularidad y la esfericidad con colores puros y movimientos delicados, y geométricos propios del Ballet Triádico de Oskar Schlemmer» Jesús Martínez Clarà

Per més informació, contactar: theglassapprentice@gmail.com