Pròsper Riba Vilardell en la sèrie d’entrevistes Refugi d’Artistes Visuals i artesans #9, a Temps de les arts: “…m’agrada molt mirar a través de la finestra i observar el món des de darrera el vidre…”.

Mario Suárez, comissari de l’exposició Tejiendo Redes al Madrid Design Festival, en la qual participa Pròsper Riba Vilardell.

El crític d’art Jesús Martínez Clarà compara els Bigs Dancers de Pròsper Riba Vilardell, amb els moviments delicats i geomètrics, propis del Ballet Triàdic d’Oskar Schlememer.

Joan Manuel Jubany destaca a la revista Arquitectura y Diseño que els Big Dancers de Pròsper Riba “són colors que ballen”.

Rita Roig a Time Out, destaca la participació de Pròsper Riba a l’exposició inaugural de la Vidre Art Gallery, Sílice i Sorra: “un dels pocs artistes que treballa amb la tècnica del vidre bufat des de la contemporaneïtat”.

Ione Serrano, a BCN Fashion Press: “Vidre Art Gallery aterriza en Barcelona con un claro objetivo: ser la galería de referencia en el universo del arte contemporáneo”.

La UNESCO declara la tècnica del vidre bufat, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Pròsper Riba Vilardell seleccionat per la revista AD, entre els 23 millors talents espanyols de l’any 2023.

La periodista Begoña Corzo Suárez, esmenta al Magazine de La Vanguardia els cursos de vidre bufat organitzats per The Glass Apprentice.

Jaime Lorite: Pròsper Riba Vilardell. Un héroe del vidrio soplado

Fundesarte – EOI, (organització de referència en la promoció i desenvolupament de les empreses artesanes espanyoles) convida a Pròsper Riba Vilardell a exhibir obres seves a Contemporània High Craftsmanship

Revista AD France. La nouvelle garde de jeunes designers vertueux. Crafting Plastics!, Berlin-Bratislava; Theodore Psychoyos, Athènes; Pròsper Riba, Barcelone; Laguna -B, Venise; Jean-Guillaume Mathiaut, Fontainebleau; Yuko Nishikawa, New York; Tim Leclabart, Paris; Marjan Aubel, Amsterdam; Nagami, Àvila; Sarah Espeute, Marseille; Álvaro Aramburu, Goteborg; Duccio Maria Gambi, Florence.

Pròsper Riba, 1992/ el futuro del vidrio soplado, a la revista AD: Los 11 talentos españoles (menores de 30 años) que están revolucionando la escena creativa de nuestro país

Exposició a la Sala Trans de l’Escola Massana, Miralls en desconfiguració, un retrat íntim de la generació selfie

El programa Plaça Tísner de betevé entrevista a Pròsper Riba en motiu de l’atorgament del Premi Nacional d’Artesania Emprèn, 2022.

El President de la Generalitat Pere Aragonés i el Conseller d’Indústria Roger Torrent entreguen els Premis Nacionals d’Artesania al Palau de la Generalitat.

Premis Nacionals d’Artesania. La Generalitat de Catalunya reconeix la trajectòria de Vitralls Bonet amb el Premi Nacional d’Artesania 2022.  A Pròsper Riba Vilardell li és atorgat el Premi Nacional d’Artesania Emprèn 2022 «pel diàleg constant amb el disseny contemporani -artístic i de producte- i en l’experimentació i la recerca del món del vidre, així com per contribuir a la formació i difusió de l’art en vidre bufat».

Exposició Atrapar la llum. Mirades al vidre català contemporani al Museu de Maricel, Sitges. Comissari: Ignasi Doménech. Pròsper Riba Vilardell és el participant més jove.

Exposició promoguda per l’ACAV amb la col·laboració del CCAM: El vidre, un viatger en el temps. Any internacional del vidre.

Pròsper Riba Vilardell és entrevistat al programa de Catalunya Ràdio, La nit dels ignorants 3.0

Exposició al Museu de Mataró Sang nova per una tradició mil·lenària. Ferran Collado + Pròsper Riba. Any Internacional del Vidre.

La ONU aprova la celebració de l’Any Internacional del Vidre 2022

El programa Helvètica de TV2 dedica un programa a la relació entre disseny i artesania. Entre els participants, Pròsper Riba Vilardell.

Telenotícies de TV3. A la Galeria Il·lacions té lloc l’exposició de la col·leció L’Àpero, una col·laboració entre les dissenyadores Alejandra Perini i Sanna Völker amb Pròsper Riba.

Presentació de l’obra de vídeoart Glass a la 3ª Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania.  

Pròsper Riba Vilardell, soci de l’Associació Catalana de les Arts del vidre (ACAV)

Participació a l’instal·lació THE STAGE FOUR – Isola x Milan Design Week, setembre, 2021

Exposició de les col·leccions Dancer i Little Dancers a l’Aparador22 de Girona, juliol i agost, 2021

SOS oficis artesans. Una crida a l’acció, una peça de Sol Polo on Pròsper Riba Vilardell opina d’entre d’altres, sobe el tema

Sol Polo entrevista a Pròsper Riba Vilardell al FAD: Fent ballar el vidre

The Glass Apprentice forma part de l’acurada i única selecció de Vasquiat HOME, i AD se’n fa ressò

Presentació a Barcelona Design Week 2020, de la vídeo creació Glass, protagonitzada per Pròsper Riba Vilardell. Producció: The Glass Apprentice, realització: Martí Cruz, i banda sonora de Caïm Riba.

The black-and-white glass-handled knive set by Alejandra Perini and Pròsper Riba for The Table Knife Project at Sight Unseen

Pròxima declaració de la tècnica del vidre bufat com a manifestació representativa del patrimoni cultural immaterial

Pròsper Riba Vilardell al directori de vidriers de la FAAOC

Pròsper Riba Vilardell, member of the week al FAD